skip to Main Content
De Medewerkers Van Gezondheidswinkel Ros In Voorburg Helpen Graag Met Voedingsadviezen Mbt Diëten Zoals Glutenallergie En Zuivelallergie.
De Medewerkers Van Gezondheidswinkel Ros In Voorburg Helpen Graag Met Voedingsadviezen Mbt Diëten Zoals Glutenallergie En Zuivelallergie.
Gezondheidswinkel Ros In Voorburg
Ook Voor Biologisch Gebakken Brood Van Bakkerij Van Westen Bent U Bij Gezondheidswinkel Ros Aan Het Juiste Adres.
Een Deel Van Het Assortiment Van Gezondheidswinkel Ros In Winkelcentrum De Julianabaan
Ros1 Ros 1 Ros6 Ros3

Voor gezonde producten naar Ros

Voor gezonde producten moet je in Voorburg bij Gezondheidswinkel Ros zijn aan het Koningin Julianaplein 2-3 in winkelcentrum De Julianabaan, de enige echte gezondheidswinkel van Voorburg.

Gezondheidswinkel Ros is een supermarkt met biologische (EKO) en biologische dynamische producten. De zaak is aangesloten bij de landelijke organisatie Gezond & Wel. Het assortiment is overweldigend. “We bieden een compleet plaatje”, laat Ton Ros weten.

Op de versafdeling is het aanbod aan verse producten zeer ruim. Van maandag tot en met zaterdag kan men er terecht voor verse biologische aardappels, groenten en fruit, zuivelproducten (melk, boter, kaas en eieren) en biologisch gebakken brood van Bakkerij Van Westen. Wekelijks kan men groente- en fruittassen bestellen en ophalen.

Daarnaast zijn er ook veel langer houdbare levensmiddelen in de zaak verkrijgbaar, waaronder noten, chocolade en honderden soorten thee. Dit assortiment is onlangs zelfs nog uitgebreid. Zelfs biologische wijnen en bieren, natuurlijke cosmetica en schoonmaakmiddelen zijn in de winkel te vinden. Leuk om te geven zijn de cadeaupakketten achterin de winkel.

Tevens heeft Ros een ruim aanbod in voedingssupplementen, homeopathische middelen en fytotherapie. Onlangs zijn er weer nieuwe producten toegevoegd. “Maar mochten we iets niet op voorraad hebben, dan bestellen we het en is het de volgende dag in huis”, aldus Ros.

De medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis van de producten en kunnen de klant van goed advies voorzien. “Sommigen zijn halve dokters”, lacht Ros. “We helpen graag met voedingsadviezen met betrekking tot diëten zoals bijvoorbeeld glutenallergie, zuivelallergie, etc. Zelfs natuurartsen verwijzen naar ons door voor homeopathische middelen en voedingssupplementen.”

Informatie:
tel. 070-3867400
www.gezondheidswinkelros.nl