skip to Main Content
Leo En Shirley Grootveld Van Visspecialiteiten Grootveld In Voorburg
Leo En Shirley Grootveld Van Visspecialiteiten Grootveld In Voorburg
Verse Vis, Schaal- En Schelpdieren Bij Visspecialiteiten Grootveld
Visspecialiteiten Grootveld In Voorburg
Een Deel Van De Toonbank Met Verse Vis Bij Grootveld In Voorburg
Grootveld 01 Grootveld 03 Grootveld 02 Grootveld 04

Verse vis en meer bij Grootveld

Voor verse (gebakken) vis, schaal- en schelpdieren, kant en klare maaltijden en complete menu’s moet je zijn bij Visspecialiteiten Grootveld aan de Koningin Julianalaan 276A in Voorburg in winkelcentrum De Julianabaan.

Als je binnenstapt bij Grootveld ruik je al de heerlijke gebakken lekkerbekjes en het aroma van verse vis en uitjes. In de toonbank liggen de mooiste en lekkerste vissen die op dat moment verkrijgbaar zijn op ijs. Leo Shirley Grootveld runnen nu meer dan 12,5 jaar de visspecialiteitenzaak. Bijna dagelijks is Leo op de visafslag te vinden, om verse vis aan te kopen. “Kwaliteit staat natuurlijk voorop”, geeft hij aan.

Het assortiment in de zaak is overdonderend. Je vindt bij Grootveld niet alleen verse gebakken en gerookte vis, maar ook Hollandse garnalenkroketten, paella, diverse quiches, zalmterrines, opgemaakte (vis- en garnalen)salades en soepen uit eigen keuken. Grootveld rookt daarnaast zelf Schotse en wilde zalm, die in dungesneden plakken verkrijgbaar is. “Op onze site zijn bovendien diverse heerlijke recepten te vinden”, laat Shirley weten.

Verder kun je ter plekke verse en/of gebakken vis eten aan een tafeltje in de winkel, alsmede allerlei belegde broodjes met warmgebakken of koude vis, krab(salade) en garnalen. Maar ook voor complete menu’s met kabeljauw, garnalen, inktvisringen, kibbeling, scholfilet of zalm – altijd met patat, sla en saus – kun je in de winkel terecht. “En natuurlijk voor hapjes en catering tijdens de feestdagen!”, voegt Leo nog toe.

Tot slot heeft Grootveld cadeaubonnen, leuk om weg te geven èn om te krijgen.

Meer informatie:
tel. 070 – 3872791
www.grootveld-vis.nl