skip to Main Content
Een Kapster Van Ster Haarmode In Voorburg Is Bezig Met Het Haar Van Een Dame In De Krullers Zetten.
Een Kapster Van Ster Haarmode In Voorburg Is Bezig Met Het Haar Van Een Dame In De Krullers Zetten.
Kapper Ster Haarmode In Winkelcentrum De Julianabaan
Klanten Worden Vriendelijk Geknipt Bij Ster Haarmode
Binnen Bij Ster Haarmode Aan De Koningin Julianalaan 312 In Voorburg
Ster1 Ster2 Ster 5 De Ster 4

Van kapper Ster Haarmode word je blij

Het is voor een gewone doordeweekse dag gezellig druk in de kapsalon van Ster Haarmode aan de Koningin Julianalaan 312 in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg.

Niet zo gek ook, want Ster, gevestigd tussen Interwabo en Muziekwinkel Haenen, is scherp geprijsd. Zo word je blij van een bezoek aan de kapper. Jongens en meisjes tot en met 10 jaar betalen €12. Heren worden geknipt vanaf €13,50 en dames vanaf €17,50.

“We knippen zowel dames als heren en kinderen en alle typen haar”, vertelt eigenaar Syamend Meho. Speciaal voor de dames staat er een kapster paraat en twee dames zitten gezellig te keuvelen, terwijl zij worden geknipt of met hun haar in de krullers onder de droger zitten.

Ster Haarmode is nu 6,5 jaar in De Julianabaan gevestigd en heeft ook een vestiging in het Stadshart aan de Warande 42 in Zoetermeer. Uit de drukte in de zaak blijkt wel dat het concept van Ster Haarmode werkt.

Men kan bij Ster terecht voor alle kappersbehandelingen, inclusief permanent, watergolven, haar verven, highligts en epileren. “Ook zijn we een barbershop, dus we scheren ook en trimmen of knippen baarden bij”, vult Syamend aan. De zaak telt vijf stoelen; twee voor heren en drie voor dames en tevens twee speciale wasstoelen.

De kapsalon is geopend van maandag van 11.00 tot 18.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Ster Haarmode werkt met en zonder afspraak

Informatie:
tel. 070-2141478
www.sterhaarmode.nl