skip to Main Content
Juwelier Van Welsenes Aan Het Koningin Julianaplein 13 In Voorburg.
Juwelier Van Welsenes Aan Het Koningin Julianaplein 13 In Voorburg.
De Gevel Van Juwelier Van Welsenes In Winkelcentrum De Julianabaan.
Binnen Bij Juwelier Van Welsenes In Winkelcentrum De Julianabaan.
De Winkel Van Juwelier Van Welsenes In Voorburg.
Juwelier Van Welsenes Beschikt Over Een Eigen Atelier Waar Bijna Alle Denkbare Reparaties Aan Horloges, Klokken En Sieraden Vakkundig Worden Verricht.
Bij Juwelier Van Welsenes Vindt U Mooie En Trendy Merken Voor Iedere Leeftijd En Elke Portemonnee.
Armbanden Van Silver Jewels Vindt U Ook Bij Juwelier Van Welsenes In Voorburg.
Welsenes 1 Welsenes Gevel Welsenes 2 Welsenes 5 Welsenes 4 Welsenes 3 Welsenes 6

Trendy sieraden en ouderwetse service bij Van Welsenes

Een ouderwetse service en sfeer, maar dan wel van deze tijd. Daar staat Juwelier Van Welsenes aan het Koningin Julianaplein 13 in het Voorburgse winkelcentrum De Julianabaan voor. De juwelier bestaat bijna 25 jaar.

Petra van Welsenes: “We zijn met onze tijd meegegaan. Onze winkel is heel toegankelijk. De drempel is laag. Sfeer, kwaliteit en service bieden is erg belangrijk voor ons. We bieden mooie en trendy merken voor iedere leeftijd en elke portemonnee.”

Van Welsenes heeft vele gouden, zilveren, stalen en lederen sieraden in het assortiment. Ook kunt u er terecht voor sieraden met briljant, trouwringen en gedenksieraden waar as in kan of een vingerafdruk op staat.

“Het idee dat je bij een juwelier duurder uit bent dan op internet, wil ik uit de wereld helpen”, aldus Petra van Welsenes. “Bovendien is een sieraad of horloge iets persoonlijks. Dat moet je voelen en beleven. Het is toch veel leuker om aandacht te schenken aan het uitzoeken van een mooi cadeau, dan het online te bestellen. Ik moet er niet aan denken om een trouwring via internet te kopen; zo klinisch en onromantisch.”

Van Welsenes is ook heel trots op het eigen atelier waar bijna alle denkbare reparaties aan horloges, klokken en sieraden vakkundig worden verricht. “Dus het hoeft niet te worden opgestuurd met alle risico’s van dien en lange wachttijden”, aldus Petra. Ook voor het maken van sieraden naar eigen ontwerp en ingraveren bent u er aan het juiste adres.

“Stap voor meer informatie maar eens binnen in onze winkel aan het Koningin Julianaplein.”

Meer informatie:
www.vanwelsenes.nl
Tel: 070-3863888