skip to Main Content
Eigenaresse Astrid Sloos Van Kapsalon The Hairdesigners In Voorburg Met Haar Team
Eigenaresse Astrid Sloos Van Kapsalon The Hairdesigners In Voorburg Met Haar Team
Kapsalon The Hairdesigners In Winkelcentrum De Julianabaan Aan Het Koningin Julianaplein 21 In Voorburg
Het Autootje Waar Kinderen Voor Een Knipbeurt Kunnen Instappen Bij Kapsalon The Hairdesigners
De Speciale Stoel Zoals Die Hoort En Een Echter Barbershop Bij The Hairdesigners In Winkelcentrum De Julianabaan
Hairdesigners3 Hairdesigners1 Hairdesigners6 Hairdesigners5

The Hairdesigners; your hair our care

In winkelcentrum De Julianabaan aan het Koningin Julianaplein 21 in Voorburg is sinds 3,5 jaar dames-, heren- en kinderkapsalon The Hairdesigners gevestigd.

Je haar laten knippen, kun je op veel plaatsen in Voorburg, maar wat The Hairdesigners onderscheidt van andere kapsalons is de top vaktechniek en de persoonlijke aandacht. “Kies je voor Hairdesigners, dan kies je voor kwaliteit”, aldus eigenares Astrid Sloos, die ook 24 jaar een eigen Cosmo Hairstyling in winkelcentrum Leidsenhage had. Zij geeft leiding aan een team van enthousiaste en vakbekwame kappers; allen kleur- en haarspecialisten. “We volgen de laatste trends en halen inspiratie uit binnen- en buitenland, beurzen, trainingen, shows en natuurlijk uit vak- en lifestylebladen.”

Bijzonder is, dat de kapsalon tevens een echte barbershop is, compleet met de speciale stoel. Dus behalve voor knippen bent u ook voor scheren bij The Hairdesigners aan het juiste adres.

Kinderen kunnen instappen in een autootje voor een knipbeurt en kunnen sturen, gas geven en via een USB-aansluiting zelfs muziek afspelen. “Kinderen komen echt speciaal voor deze stoel”, lacht Astrid.

The Hairdesigners biedt verder ‘Hair to go’. Dit houdt in dat u in 15 minuten tijd wordt gestyled voor maar €17,95. “En sowieso verzorgen wij voor iedere trouwe klant gratis de pony en contouren”, voegt Astrid toe.

The Hairdesigners kiest bewust voor het topmerk Kevin Murphy voor optimaal resultaat.

Tegen inlevering van dit artikel ontvangt u (tot 1 december 2019) een korting van €5 bij besteding van minimaal €25.

Informatie:
tel. 070-320 34 21
www.thehairdesigners.nl