skip to Main Content
Eigenaar En Kok Roy Van Rotishop Faya Plaza In Winkelcentrum De Julianabaan.
Eigenaar En Kok Roy Van Rotishop Faya Plaza In Winkelcentrum De Julianabaan.
Surinaamse Gerechten, Broodjes En Hapjes Bij Rotishop Faya Plaza In Voorburg.
Een Klant Haalt Heerlijk Eten Af Bij Rotishop Faya Plaza.
Het Interieur Van Rotishop Faya Plaza In Voorburg
Faya Plaza1 Faya Plaza2 Faya Plaza3 Faya Plaza4

Rotishop Faya Plaza verslavend lekker

Na 15 jaar een zaak te hebben gehad in winkelcentrum Leidsenhage, is rotishop Faya Plaza nu gevestigd in winkelcentrum De Julianabaan aan het Koningin Julianaplein 9 in Voorburg.

Naar Rotishop Faya Plaza ga je voor Surinaamse gerechten, broodjes en hapjes; alles halal. Roy, eigenaar en kok van Faya Plaza en zelf van Hindoestaanse afkomst, bereidt alles in eigen keuken van verse producten.

Maaltijden waarvoor je bij Faya Plaza terecht kunt zijn o.a. op z’n Surinaams bereide kippenboutjes, of -filet, lamsvlees, garnalen, bakkeljauw, lever, pom, saté, of vegetarisch. Dit in combinatie met roti, rijst, bami of nasi. Verder broodjes, kip, kousenband (met garnalen), lever, kippenmaagjes of -hartjes, pom, bakkeljauw, gamba’s, lamsvlees, ei met kerrie, saté of tempé. Daarnaast zijn er hapjes als bara (met of zonder kip), saté, vegetarische loempia’s en saoto (soep).

Bij Faya Plaza kun je afhalen en er is een zithoekje om een broodje ter plekke te nuttigen. Er wordt nog gewerkt aan een bezorgdienst. “We zijn dringend op zoek naar bezorgers”, doet Roy een oproepje.

Naast de gewone kaart doet Roy ook aan ‘homecooking. Dat houdt in dat hij regelmatig een gewone dagelijkse maaltijd klaarmaakt zoals mensen die thuis in Suriname ook eten. Dat meldt hij in een speciale whatsapp groep en dan kun je zo’n maaltijd bestellen. De groep is intussen uitgegroeid tot zo’n 150 klanten. Je kunt je aanmelden op 06-85367175.

Meer informatie
tel. 06-85367175 of op de Facebook-pagina