skip to Main Content
Een Klant Wordt Bij Colors@Home Interwabo In Voorburg Geholpen Bij Het Kiezen Van Vloerbedekking, Gordijnen En Binnen- En Buitenzonwering.
Een Klant Wordt Bij Colors@Home Interwabo In Voorburg Geholpen Bij Het Kiezen Van Vloerbedekking, Gordijnen En Binnen- En Buitenzonwering.
De Winkel Van Colors@Home Interwabo Aan De Koningin Julianalaan 316 In Voorburg.
Bij Interwabo In Voorburg Kiest Een Klant De Gewenste Vloerbedekking; Tapijt, Vinyl, Marmoleum, Parket, Laminaat Of PVC.
Binnen Bij Woonwinkel Interwabo In Winkelcentrum De Julianabaan In Voorburg.
Bij Colors@Home Interwabo In Voorburg Vindt U Ook Allerhande Binnen- En Buitenzonwering.
Interwabo1 Interwabo3 Interwabo2 Interwabo4 Interwabo5

Richt je woning in bij Colors@Home Interwabo

Al bijna 40 jaar is Colors@Home Interwabo aan de Koningin Julianalaan 316 in Voorburg hèt adres voor bijna alle vloerbedekking (tapijt, vinyl, marmoleum, parket, laminaat en PVC), gordijnen en binnen- en buitenzonwering.

“We verkopen het hele pakket voor woninginrichting, met uitzondering van meubelen”, geeft Monique Suijten aan. Zij heeft zelf zo’n 25 jaar ervaring in de branche en haar man Patrick zelfs al bijna 35 jaar. In 2000 hebben zij de bedrijfsvoering van Interwabo overgenomen van Patrick zijn ouders.

De merken vloerbedekking die zij voeren zijn Parade, Desso, Bonaparte, Heuga, Interfloor en de eigen huismerken van Colors@Home. Het belangrijkste merk voor laminaat, is Quick Step. “Daar zijn wij ook Master Installer voor, wat betekent dat je twee jaar extra installatiegarantie krijgt bovenop de gewone garantie”, laat Monique weten. Verder leveren zij marmoleum, vinyl, pvc-stroken en parket van Forbo, Novilon en eigen huismerk Colors@Home.

Voor binnen- en buitenzonwering, vouwgordijnen en horren is de zaak o.a. Luxaflex-dealer. De maten van de vloeren en/of ramen worden ter plaatse opgenomen door Patrick Suijten en alles wordt door eigen medewerkers vakkundig opgehangen/gemonteerd.

Al jaren verzorgt Interwabo de vloerbedekking en/of raambekleding bij ministeries, scholen, woonzorgcentra en bedrijven. Zo werd de aanbesteding stoffering van de Tweede Kamer in Den Haag binnengehaald evenals de aanbesteding voor vloerbedekking bij de gemeente Den Haag.

Meer informatie:
070 – 319 2466
www.interwabo.nl