skip to Main Content
Vrolijke Danseres Tijdens Het Zomerfestival In Winkelcentrum De Julianabaan In Voorburg.
Vrolijke Danseres Tijdens Het Zomerfestival In Winkelcentrum De Julianabaan In Voorburg.
Fotocollage Van Het Zomerfestival Dat Op 25 Augustus 2018 Het Leidschendam-Voorburgse Culturele Seizoen Alweer Voor De Negentiende Maal Feestelijk Opent.
JEL 7866kl Cultureel Zomerfestival

Evenement: Cultureel Zomerfestival

Op zaterdag 25 augustus 2018 zal in winkelcentrum De Julianabaan het Leidschendam-Voorburgse culturele seizoen alweer voor de negentiende maal feestelijk worden geopend met het Cultureel Zomerfestival. Alle activiteiten vinden zoals gebruikelijk plaats in en rond het winkelcentrum De Julianabaan.

Op de culturele markt, die dit jaar weer 50 kramen telt, presenteren zich weer tal van Voorburgse, Leidschendamse en Stompwijse verenigingen op cultureel en sportief gebied. Een ander belangrijk onderdeel van het festival is het muzikale gedeelte. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd een aantrekkelijk programma samen te stellen, verdeeld over vier podia met werkelijk voor elk wat wils. Vele Voorburgse en Leidschendamse muzikale acts zullen er optreden, zoals de bands Greenhouse, Funky Crew en de oudste nog spelende Voorburg/Haagse sixtiesband The Scarlets. Ook de popkoren Focus en Rebound zijn weer van de partij. Verder op deze locatie een modeshow waar de laatste kledinglijn zal worden getoond. Ook dit jaar zal er een speciaal jeugdplein zijn, direct naast de McDonald’s, waar workshops, dans optredens en demo’s worden gegeven voor jong en oud. Bij café Het Wapen van Voorburg komt vooral weer de Nederlandstalige muziek aan bod.

Zie het programma: https://julianabaan-voorburg.nl/aec_events/cultureel-zomerfestival-2/

CULTUREEL ZOMERFESTIVAL SCHOONT OP
Na afloop van het Cultureel Zomerfestival op 25 augustus nodigt Winkeliersvereniging De Julianabaan en ‘Dit is jouw buurt’ oud en jong uit om het festivalgebied en de toegangsroutes zwerfafval vrij te maken. Om 18. 00 uur lopen we met elkaar het gebied in en om 19. 00 kan iedereen die de spullen inlevert rekenen op een lekker traktatie. Meer informatie: https://www.supportervanschoon.nl/acties-in-de-buurt/actie?id=64711