skip to Main Content
Gezondheidswinkel Ros Aan Het Koningin Julianaplein 3 In Voorburg
Gezondheidswinkel Ros Aan Het Koningin Julianaplein 3 In Voorburg
De Vernieuwde Gezondheidswinkel Ros Aan Het Koningin Julianaplein 3
Foto Binnen In De Vernieuwde Gezondheidswinkel Ros Aan Het Koningin Julianaplein 3
Feestelijke Opening Van Rotishop Faya Plaza
Vitrine Met Heerlijke Maaltijden Bij Rotishop Faya Plaza
Foto Van Het Pand Van Decorette Dat Momenteel Wordt Verbouwd.
Poster Op Het Raam Van Decorette Waarop De Verbouwing Wordt Toegelicht En Staat Dat Decorette Weer Open Is Op Vrijdag 2 Februari
Nieuwe Winkel En Verbouwingen Nieuwe Winkel En Verbouwingen 2 Nieuwe Winkel En Verbouwingen 3 Rotishop Faya Plaza 1 Rotishop Faya Plaza 2 Nieuwe Winkel En Verbouwingen 4 Nieuwe Winkel En Verbouwingen 5

Nieuwe winkel en verbouwingen

Winkelcentrum De Julianabaan is het nieuwe jaar goed begonnen! Naast een nieuwe winkel en verbouwingen hebben we ook een up-to-date website en facebookpagina. Hiermee kunnen we u zo goed mogelijk informeren over het laatste nieuws en aanbiedingen. Like ons op facebook of bezoek onze website als u direct op de hoogte wilt zijn.

Op 25 januari is Gezondheidswinkel Ros aan het Koningin Julianaplein 3 feestelijk heropend. De gehele winkel is vernieuwd na een grondige interne verbouwing en er is een doorbraak gemaakt naar het naastgelegen winkelpand. Hierdoor is de winkel nog groter geworden en is er naast het vertrouwde assortiment van Gezondheidswinkel Ros nu ook een eigen broodhoek met (h)eerlijke biologische broden en koeken. Daarnaast kunt u ook terecht voor biologische zuivel, groente en vele andere biologische vers producten.

Gisteren was extra feestelijk door de opening van Rotishop Faya Plaza in winkelcentrum De Julianabaan. Mogelijk bent u al bekend met de heerlijke maaltijden en broodjes van Faya Plaza, want ze waren voorheen gevestigd in winkelcentrum Leidsenhage. Al 15 jaar bereiden zij Surinaamse roti, broodjes en gerelateerde gerechten. Na een ingrijpende verbouwing van het nieuwe pand aan het Koningin Julianaplein 9 is dit een mooie aanwinst voor het winkelcentrum.

Ook Decorette is druk bezig met een verbouwing en daardoor momenteel gesloten Zij gaan vrijdag 2 februari weer open!