skip to Main Content
Kinderen En Volwassenen Worden Geknipt En Geschoren Bij Ster Haarmode In Winkelcentrum De Julianabaan Voorburg.
Kinderen En Volwassenen Worden Geknipt En Geschoren Bij Ster Haarmode In Winkelcentrum De Julianabaan Voorburg.
Ster Haarmode Aan De Koningin Julianalaan 312 In Winkelcentrum De Julianabaan In Voorburg.
Bij Ster Haarmode Kan Men Terecht Voor Alle Kappersbehandelingen.
Het Is Druk Bij Ster Haarmode Aan De Koningin Julianalaan In Voorburg.
De Salon Van Ster Haarmode In Voorburg.
Ster Haarmode 1 Ster Haarmode 2 Ster Haarmode 5 Ster Haarmode 4 Ster Haarmode 3

Naar de kapper gaan is leuk bij Ster Haarmode

Een paar kinderen en volwassenen zitten geduldig te wachten om geknipt te worden in de kapsalon van Ster Haarmode aan de Koningin Julianalaan 312 in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg.

Ster Haarmode, gevestigd tussen Interwabo en Muziekwinkel Haenen, heeft het druk. Niet zo gek ook, want Ster is scherp geprijsd. Zo is het echt leuk om naar de kapper te gaan! Jongens tot en met 10 jaar betalen een tientje en voor meisjes tot en met 10 jaar kost het €12,50. Ook heren worden geknipt vanaf €13,50 en dames vanaf €17,50. Voor 65-plussers is er een speciaal tarief, zij betalen nog €1 minder.

“We knippen zowel dames als heren en kinderen en alle typen haar”, vertelt eigenaar Syamend Meho. Ster Haarmode is nu 6 jaar in De Julianabaan gevestigd en heeft ook een vestiging in het Stadshart aan de Warande 42 in Zoetermeer geopend. Uit de drukte in de zaak blijkt wel dat het concept van Ster Haarmode werkt.

Men kan bij Ster terecht voor alle kappersbehandelingen, inclusief permanent, watergolven, haar verven, highligts en epileren. “Ook zijn we een barbershop, dus we scheren ook en trimmen of knippen baarden bij”, vult Syamend aan. De zaak telt vijf stoelen; 2 voor heren en 3 voor dames en tevens twee speciale wasstoelen.

De kapsalon is geopend van maandag van 11.00 tot 18.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Ster Haarmode werkt met en zonder afspraak.

Informatie:
tel. 070-2141478
www.sterhaarmode.nl