skip to Main Content
Het Team Van Magnifique Beauty & Wellness In Voorburg
Het Team Van Magnifique Beauty & Wellness In Voorburg
Een Medewerker Van Magnifique Beauty & Wellness Is Bezig Met Haarwerken.
Medewerkers Van Magnifique Beauty & Wellness In Voorburg Verzorgen Een Pedicure En Manicure Behandeling.
Een Klant Wordt Vriendelijk Geholpen In De Kapsalon Van Magnifique Beauty & Wellness In Winkelcentrum De Julianabaan
Magnifique BW1 Magnifique BW2 Magnifique BW5 Magnifique BW3

Magnifique Beauty & Wellness

Naast een dames- én herenkapsalon, schoonheidssalon, (medisch)pedicuresalon en nagelstudio is Magnifique Beauty & Wellness aan de Prins Bernhardlaan 173 in Voorburg, vooral gespecialiseerd in haarwerken.

Of dit nu is vanwege een medische oorzaak, door bijvoorbeeld alopecia of chemotherapie, of vanuit modisch oogpunt, er wordt altijd een professionele oplossing gezocht en gevonden. De gratis intake en de afhandeling van de haarwerken, wordt discreet gedaan in een aparte ruimte.

Bij afname van een haarwerk heeft een ieder via de ziektekostenverzekering recht op een basisvergoeding van € 436. Bij een aanvullende verzekering komt daar een substantieel bedrag bij.

Voor mensen met een beperking of ouderen die moeilijk ter been zijn, is er eventueel een gratis haal- en brengservice. Op aanvraag wordt er ook thuis geknipt.

De teamleden van Magnifique Beauty & Wellness zijn erkend en vakbekwaam. Door middel van wekelijkse training en door het regelmatig volgen van een cursus blijven de teamleden constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Astrid voltooide onlangs nog een opleiding dermatologie. “Daardoor kan ik (hoofd)huidproblemen signaleren, zoals eczeem, haaruitval en andere aandoeningen en daarop anticiperen”, vertelt zij. “Bijvoorbeeld door de juiste producten te adviseren. Daarvoor voeren wij de lijn Mediceuticals, waarvan alles geschikt is voor elk type haar- en hoofdhuid, zonder parabenen, ph-vriendelijk en zonder agressieve bestanddelen. Ideaal voor een perfecte reiniging.”

Magnifique Beauty & Wellness is een door de ANKO erkend haarspecialist.

Meer informatie:
070 – 3872272
www.magnifique-voorburg.nl