skip to Main Content
Bedrijfsleider Harry Neeleman Van De Lenta Voorburg
Bedrijfsleider Harry Neeleman Van De Lenta Voorburg
De Lenta In Winkelcentrum De Julianabaan Te Voorburg
Ook Voor Verf Gaat U Naar De Lenta In Winkelcentrum De Julianabaan
Een Deel Van Het Assortiment Bij Lenta Voorburg
Lenta Harry Lenta Gevel Lenta Verf Lenta

Kwaliteitsproducten voor iedere klus bij Lenta

Bij Lenta aan het Koningin Julianaplein 32-33 in De Julianabaan kun je terecht voor alle artikelen die je in een doe-het-zelf- en ijzerwarenwinkel mag verwachten, maar dan wel van een goede kwaliteit.

Je kunt het zo gek niet verzinnen, of Lenta Voorburg heeft het. Bedrijfsleider Harry Neeleman somt op: “Beveiliging, chemische producten, elektrisch gereedschap, elektra, gordijnrails, handgereedschap, hang- en sluitwerk, huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, lijmen, kitten, naamplaten, sanitair, verf, plakplastic en -letters en zonwering op maat.” En mocht iets niet direct voorhanden zijn, dan is het snel te bestellen.

Lenta heeft producten in huis van kwaliteitsmerken als Bison, HG en Alabastine. Ook kan men er terecht voor Unilux raam- en deurhorren. “Kom vrijblijvend langs en dan laten wij een prijsopgave maken”, aldus Harry. Verder heeft Lenta een assortiment ledverlichting van Calex en zo’n beetje alle soorten batterijen.

Ook voor verf, beits of lak moet je bij Lenta Voorburg zijn. “Er zijn in de buurt geen andere winkels waar ze verf verkopen, dus wij zijn klanten die iets te schilderen hebben, graag van dienst”, geeft Neeleman aan.

Dankzij de ervaring en de productkennis van Harry en de andere medewerkers, kunnen klanten altijd rekenen op een gedegen advies.

Voor het (bij)maken van huissleutels en diverse certificaatsleutels ben je eveneens bij Lenta aan het juiste adres.

Meer informatie:
www.lenta.nl
tel. 070-3865327