skip to Main Content
De Jumbo In Winkelcentrum De Julianabaan Te Voorburg Feestelijk Versierd Met Ballonnen.
De Jumbo In Winkelcentrum De Julianabaan Te Voorburg Feestelijk Versierd Met Ballonnen.
De Broodafdeling Van De Jumbo In Voorburg
Het Vrolijke Team Van De Vernieuwde Jumbo In Winkelcentrum De Julianabaan Te Voorburg
Een Deel Van De Versafdeling Van De Jumbo In Winkelcentrum De Julianabaan
Verse Producten Die Ter Plekke Worden Bereid Bij De Jumbo Aan Het Koningin Julianaplein In Voorburg
De Kassa’s Van De Vernieuwde Jumbo In Voorburg
Jumbo 1 Jumbo 6 Jumbo 5 Jumbo 4 Jumbo 3 Jumbo 2

Jumbo Julianaplein in nieuw jasje

De Jumbo winkel aan het Koningin Julianaplein in winkelcentrum De Julianabaan te Voorburg heeft een compleet ander uiterlijk.

Men kan nu terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel. De ingang is verplaatst naar de kant van het parkeerterrein, met als adres de Jacob van den Eyndestraat 14 in Voorburg.

Filiaalmanager Rachel Ouwerkerk vertelt: “Na de opening in 2011 was het tijd voor een complete vernieuwing. De nieuwe winkel is prachtig! Ons winkelteam verwelkomt iedereen graag in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving met een oppervlakte van ruim 1.800 vierkante meter.”

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De winkel beschikt over zelfscanners waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen.

Online bestellingen ophalen kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie en op zaterdag zelfs al vanaf 10.00 uur indien op vrijdag vóór 12.00 uur besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. Ook heeft de winkel een OV-chipkaart oplaadpunt.

Meer informatie:
tel. 070-3870780
www.jumbo.com