skip to Main Content
Kassadame Van De Jumbo Supermarkt In Voorburg Rekent Af Met Een Klant.
Kassadame Van De Jumbo Supermarkt In Voorburg Rekent Af Met Een Klant.
Een Foto Van Jumbo Voorburg In Winkelcentrum De Julianabaan.
Het Versplein Van De Jumbo In Voorburg Wordt Binnenkort Helemaal Gerestyled.
Op De Bloemen- En Plantenafdeling In De Jumbo Voorburg Is Sinds Kort Ook Een Weekendbloemist Aanwezig.
Jumbo 1 Jumbo 4 Jumbo 2 Jumbo 3

Jumbo aan vooravond verbouwing

Supermarkt Jumbo in Voorburg staat aan de vooravond van een grote verbouwing. “Alles wordt gestript”, vertelt storemanager Rachel de Zeeuw. Eind augustus gaat de supermarkt dicht en begin september weer open.

“De toch wel wat verouderde winkel wordt helemaal gerestyled”, laat de storemanager weten. “Zo komt er een nieuw versplein, een foodcorner waar je een broodje en een kop koffie met een gebakje kunt nuttigen en echt alle afdelingen worden compleet vernieuwd. Verder komt er een slijterij bij en voeren we de zelfscan in. Als de verbouwing is afgerond zijn we weer helemaal up to date en kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn.”

Op de Bloemen- en Plantenafdeling is sinds kort ook een weekendbloemist aanwezig, zodat men er niet alleen meer terecht kan voor kant en klare bossen bloemen maar ook boeketten kan laten samenstellen naar eigen smaak.

De storemanager: “In onze Jumbo supermarkt kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om de klant te verwelkomen in onze winkel.”

Jumbo Voorburg is gevestigd in winkelcentrum De Julianabaan. Je kunt er gratis parkeren. De supermarkt beschikte al over een Pick Up Point voor mensen die online bestellen en bezorgt boodschappen tevens aan huis.

Meer informatie:
tel. 070-3870780
www.jumbo.com