skip to Main Content
Een Klant Bij Shoeby In Voorburg Wordt Geholpen Door Haar Eigen Personal Shopper.
Een Klant Bij Shoeby In Voorburg Wordt Geholpen Door Haar Eigen Personal Shopper.
De Dameskleren Bij Shoeby In Winkelcentrum De Julianabaan Te Voorburg.
De Winkel Op Het Koningin Julianaplein In Voorburg Is Volledig Ingericht Volgens De Nieuwste Stijl Van Shoeby.
Bij Shoeby In Voorburg Vindt U Naast Kleding Ook Hand- En Bodyproducten.
Mannenkleding Bij Shoeby In Winkelcentrum De Julianabaan.
Kinderkleding Bij Shoeby Fashion In Winkelcentrum De Julianabaan.
Shoeby1 Shoeby2 Shoeby3 Shoeby4 Shoeby5 Shoeby6

Je eigen personal shopper bij Shoeby

Voorburg heeft al zo’n 20 jaar een vestiging van de bekende Shoeby keten op het Koningin Julianaplein 229A in winkelcentrum De Julianabaan. Eigenaar van de winkel is Annelies Gundlach.

“We zijn helemaal ingericht volgens de nieuwste stijl van Shoeby”, vertelt Annelies. De zaak heeft aparte afdelingen voor dames, heren en kinderen en een hoekje met wat hand- en bodyproducten. “Dus je kunt bij ons ook terecht voor een leuk cadeautjes als een scrubbetje of een handlotion.”

Zij vervolgt: “Bij ons heeft iedere klant zijn eigen personal shopper. Je wordt welkom geheten met een kop koffie of thee en je wordt uitgebreid en persoonlijk begeleid bij de keuze van kleding en accessoires. Je wordt van top tot teen gestyled en je krijgt de beste service. We bouwen een klant op met de klant en daardoor hebben we ook een grote vaste klantenkring.”

“We zijn altijd dichtbij gevestigd buiten de grote stads- en winkelcentra, waardoor het wat kleinschaliger is. Je hoeft echt niet naar de stad voor leuke kleding. We hebben wekelijks veel nieuwe bijzondere items in de zaak en van ieder kledingstuk een beperkte oplage om te zorgen voor een unieke look. De etalage wordt wekelijks gewisseld en naast onze eigen collectie hebben we ook enkele keren per jaar een collectie die wordt samengesteld door de bekende stylist Fred van Leer.”

Shoeby Voorburg voert de eigen merken Eksept voor dames en Refill voor heren; voor meisjes Jill en voor jongens Mitch.

Meer informatie:
tel. 070-386 5418
www.shoeby.nl/voorburg