skip to Main Content
Het Scherm Van Een Smart Phone Wordt Vakkundig En Snel Gerepareerd Bij GSM Walhalla In Voorburg
Het Scherm Van Een Smart Phone Wordt Vakkundig En Snel Gerepareerd Bij GSM Walhalla In Voorburg
Het Exterieur Van GSM Walhalla XXL In Voorburg
De Ingang Van De Winkel Van GSM Walhalla XXL
GSM Walhalla XXL Heeft Een Groot Aanbod Telefoonhoesjes In De Winkel
Een Deel Van Het Assortiment Smartphones En Accessoires Bij GSM Walhalla Voorburg
Een Deel Van Het Assortiment Smartphones En Accessoires Bij GSM Walhalla Voorburg
Een Klant Wordt Vriendelijk Geholpen Bij GSM Walhalla XXL In Winkelcentrum De Julianabaan
Walhalla 1 Walhalla 7 Walhalla 6 Walhalla 5 Walhalla 4 Walhalla 3 Walhalla 2

Het walhalla voor uw GSM

Er gaat een wereld voor je open als je binnenstapt bij GSM Walhalla XXL aan het Koningin Julianaplein 18-19 in winkelcentrum De Julianabaan te Voorburg.

De winkel, die nu een maand of twee operationeel is, oogt gigantisch en telt zo’n 450m2 vloeroppervlakte doordat enkele winkels zijn samengevoegd.

Walhalla heeft een groot aanbod in nieuwe, refurbished, bekende en onbekende smartphones en andere mobiele telefoons. “Door onze jarenlange ervaring de telecombranche kunnen we een gedegen advies geven over onze producten en smartphones”, laat eigenaar Ali Goleli weten.

Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij GSM Walhalla XXL van telefoon- en tablethoesjes, tot allerlei accessoires als snoertjes, opladers, carkits, maar ook allerlei computertoebehoren als gameconsoles en dergelijke. “We hebben bijna 250.000 hoesjes en hoezen”, vertelt Ali.

Je zou haast vergeten dat je er ook terecht kunt voor allerlei telefoonabonnementen en de reparatie van je smartphone. “Een scherm repareren we binnen een half uur tot een uur en ook andere reparaties zijn vaak nog dezelfde dag klaar”, vertelt een medeweker. “Alleen moederbordreparaties duren iets langer, maar worden we; door een eigen monteur verricht.”

Ali vult aan: “We hebben uitstekende contacten met leveranciers, importeren zelf en hebben eigen ontwerp- en productielijnen. Daarin onderscheiden we onszelf van andere telefoonwinkels. GSM Walhalla XXL biedt net dat beetje extra extra!”

GSM Walhalla wordt UPS afgifte- en ophaalpunt en volg de zaak om te zien welke diensten en services zij nog meer gaan aanbieden.

Tegen inlevering van dit artikel gratis glasfolie t.w.v. €10.-

Meer informatie
GSM Walhalla XXL
tel: 070 2160436
www.gsmwalhalla.nl