skip to Main Content
Lopend Buffet Bij Chinees-Indisch Restaurant Rose Garden In Voorburg
Lopend Buffet Bij Chinees-Indisch Restaurant Rose Garden In Voorburg
De Toonbank Van Restaurant Rose Garden In Voorburg
Binnen Bij Restaurant Rose Garden In Winkelcentrum De Julianabaan Voorburg
Chinees-Indisch Restaurant Rose Garden Aan De Koningin Julianalaan 247
Rose Garden 3 Rose Garden 4 Rose Garden 2 Rose Garden 1

Heerlijk eten en afhalen bij Rose Garden

Al 55 jaar bevindt zich in winkelcentrum De Julianabaan, aan de Koningin Julianalaan 247 het Chinees-Indisch restaurant Rose Garden. Het restaurant is nu precies 10 jaar in het bezit van de familie Dai.

Annie Huang Dai en Xue Feng Dai staan graag stil bij dit heugelijke jubileum. “We willen graag al onze vaste klanten bedanken en heten daarnaast ook alle nieuwe klanten van harte welkom”, aldus Annie. “Als jubileumactie naar onze klanten toe kost het kerstbuffet dit jaar geen €25 maar slechts €23,80!”

Bij Rose Garden kun je in een gezellige sfeer a la carte genieten van de heerlijkste Chinese en Indische gerechten, maar ook een lopend buffet (onbeperkt eten) behoort op vrijdag, zaterdag, zondag en op feestdagen tot de mogelijkheden.

“Ons buffet, met een variatie van warme voorgerechten, vleesgerechten, visgerechten, groenten, vers fruit, koude nagerechten en dessertbuffet is een unieke beleving van fijne smaken”, vertelt Annie. “En dat allemaal momenteel voor een prijs van €16,80 in plaats van €18,80, inclusief ijs.”

Voor (grote) groepen kan er tevens op een doordeweekse dag een buffet worden verzorgd in het restaurant, of bij u thuis of op de zaak. Daarnaast biedt het restaurant, dat van 12:00 tot 22:00 uur geopend is, nog andere groepsarrangementen en catering aan. Kom langs voor inlichtingen of reserveringen.

Verder zijn er diverse voordelige combinatiemenu’s voor 2 tot 3 personen af te halen met verschillende gerechten en kroepoek en is er een speciaal gezinsmenu voor 4 tot 5 personen.

Meer informatie:
www.rosegarden.nl
tel. 070-3870582.