skip to Main Content
Focus Beauty & Spa 1
Focus Beauty & Spa 1
De Comfortabele Stoelen Waar Diverse Pedicure Behandelingen Worden Verzorgd Bij Focus Beauty & Spa In Winkelcentrum De Julianabaan.
Bij Beautysalon Focus Beauty & Spa In Hartje Voorburg Worden Diverse Kwalitatief Hoogstaande Wellness Behandelingen Aangeboden.
Beautysalon Focus Beauty & Spa In Winkelcentrum De Julianabaan In Voorburg.
Focus Beauty & Spa 1 Focus Beauty & Spa 2 Focus Beauty & Spa 3 Focus Beauty & Spa 4

Focus Beauty & Spa; oase van rust

Focus Beauty & Spa aan de Koningin Julianalaan 278-280 in Voorburg biedt een oase van rust in de drukke randstad. Geniet van kwalitatief hoogstaande wellnessbehandelingen en persoonlijke service in de beautysalon in hartje Voorburg.

Een gediplomeerde schoonheidsspecialist voert in de beautysalon diverse gezichtsbehandelingen uit. Uniek in de regio is dat de salon de ‘Eclat+ LED-lichttherapie behandeling’ aanbiedt. Deze lichttherapie-methode heeft bewezen een goede en behandeling te zijn voor anti-aging en diverse huidproblemen.

Bij Focus Beauty & Spa wordt veel zorg en aandacht besteedt aan de kwaliteit van de schoonheidsbehandelingen, de hygiëne van de faciliteiten en de service aan de klanten. Tevens zijn de schoonheidsspecialisten getraind in het aanbrengen van wimperextensions.

Verder worden in de salon diverse pedicure- en manicure behandelingen verzorgd en kunt u in de nagelstudio terecht voor het laten zetten van gel- en acrylnagels.

Ook kunt u bij Focus Beauty & Spa kiezen voor ‘Spraytanning’; een effectieve en veilige methode voor een egaal bruine tint in slechts 10 minuten tijd. En dat zonder de risico’s van overdadig veel zonuren en de zonnebank.

Wanneer u kiest voor Focus Beauty & Spa, bent u er dus van verzekerd dat u wordt behandeld door gediplomeerde specialisten die alleen werken met topproducten van bekende merken, zoals Dr. R.A. Eckstein waaraan geen minerale oliën en kleurstoffen zijn toegevoegd en gegarandeerd proefdiervrij.

Interesse in één van genoemde behandelingen of faciliteiten? Maak dan snel een afspraak; waarschijnlijk kunt u vandaag nog terecht.

Meer informatie:
Tel. (070) 386 95 67
www.focusbeautyenspa.nl