Fleurige bloemen en planten bij bloemenkabinet

Een weelderige bloemenzee aan het Julianaplein 14, op de hoek tegenover Sport 2000, maakt duidelijk dat daar bloemenwinkel Het Bloemenkabinet is gevestigd.

De ervaren bloemist Madjo Dewus staat hier samen met zijn vrouw Jenny Koegler in de zaak klaar om de mooiste boeketten te maken van vers van de veiling gehaalde bloemen. Maar je kunt er ook terecht voor planten, bloempotten, vazen en andere accessoires voor in huis.
Madjo werkt al vanaf zijn 17e in een bloemenwinkel. Hij is begonnen bij zijn schoonvader in een kiosk in het centrum van Den Haag. Na enige tijd heeft hij het bedrijf overgenomen en is samen met zijn vrouw verder gegaan. Omdat zij in Den Haag moesten wijken voor verbouwingswerkzaamheden, zijn zij uiteindelijk neergestreken in Voorburg.

Bij het Bloemenkabinet zijn niet alleen bloemen uitgestald, los en in prachtige, kleurrijke boeketten. Er staan ook mooie vazen compleet opgemaakt met bloemstuk, potten met herfststuk en andere leuke dingetjes voor thuis.

Voor iedere feestelijke gelegenheid, feestdag of seizoen is er wel een cadeautje of wat moois verkrijgbaar, of het nu voor het voorjaar, Passen, Kerst, het behalen van een diploma, een verjaardag of jubileum is. Van bloemstuk, tot kerstboom en van boeket tot een herfststuk of een leuk mandje met bloembollen.

Ook is het mogelijk om boeketten of bloemstukken te laten bezorgen. Hiervoor kan men ’s morgens bellen, zodat het ’s middags kan worden afgeleverd. Kijk op de facebookpagina voor leuke acties.

Meer informatie:
www.facebook.com/hetbloemenkabinet/
Tel. 070-2209315

Categorie

Leestijd

2 minuten