skip to Main Content
Een Foto Van Het Interieur Van De Albert Heijn In Winkelcentrum De Julianabaan Aan De Koningin Julianalaan 263 In Voorburg.
Een Foto Van Het Interieur Van De Albert Heijn In Winkelcentrum De Julianabaan Aan De Koningin Julianalaan 263 In Voorburg.
De Vernieuwde Broodafdeling Van De Albert Heijn In Voorburg
De Nieuwe Hagelslagtap Met Negen Verschillende Smaken Hagelslag Bij De AH In Voorburg
De Voorkant Van De Albert Heijn In Winkelcentrum De Julianabaan
AH 1 AH 4 AH 3 AH 2

Everybody Appie in De Julianabaan

De supermarkt van Albert Heijn in winkelcentrum De Julianabaan aan de Koningin Julianalaan 263 in Voorburg is een van de modernste Albert Heijn-supermarkten van het land. Helemaal uitgevoerd in de nieuwste Albert Heijn-look & feel.

De Albert Heijn in De Julianabaan heeft diverse aparte versafdelingen voor brood, kaas en vleeswaren en een uitgebreide zelfbedieningsafdeling voor groente en fruit. Ook voor bloemen en planten kun je in de winkel terecht. Albert Heijn wil een actieve bijdrage leveren aan een gezonde en duurzame samenleving en zet zich in voor het milieu, voor ieders gezondheid, voor eerlijke producten, voor het welzijn van dieren en voor de buurt. AH biedt tevens een kwaliteitsgarantie.

Onlangs werd ook de ‘hagelslagtap’ in gebruik genomen. Daar kun je verschillende soorten hagelslag tappen. Er zijn negen verschillende smaken, zoals duobal crisp karamel & wit, karmel zeezout, witte chocolade crisp, mix hagelslag en blauwe, roze of gele hagelslag. En je kunt de smaken natuurlijk mixen.

Extra diensten in de Albert Heijn zijn de stomerijservice, de OV-service voor het kopen en opladen van een OV-chipkaart, de fotoservice, de geldautomaat, de kopieerservice, en gratis WiFi om gebruik te maken van boodschappenhulp Appie. Verder kun je zelf je boodschappen scannen met een handscanner of je mobiele telefoon en afrekenen bij een pinbetaalpaal. Tot slot is de supermarkt Bol.com afhaalpunt. Parkeren in de door Albert Heijn geadopteerde Corbulo Parkeergarage (volg de blauwe route naar de AH) is twee uur lang gratis (met blauwe schijf).

Meer informatie:
tel. 070-3867581
www.ah.nl