skip to Main Content
Voorjaarsfestival

Voorjaarsfestival

Het is weer tijd voor het Voorjaarsfestival in winkelcentrum De Julianabaan! Het Voorjaarsfestival is hét festival waar je geniet van de lente in het mooie Voorburg.  Naast de bloemenmarkt, vrolijke voorjaarsproducten, lentemode, biologische artikelen en andere producten gerelateerd aan de lente vind je hier op 18 mei aanstaande muziek en leuke activiteiten.

De verschillende activiteiten die georganiseerd worden, dragen zorg voor vermaak voor het gehele gezin. Zo is er een springkasteel voor het grootste springplezier, een draaimolen, eendjes vissen, diverse kinderworkshops en activiteiten zoals Manouvreerspel, Catch the Match, Hoedje wip, Knutselplein en glittertattoos. Kinderdagverblijf ZO organiseert appelschil wedstrijdjes, waarmee kinderen per 2 een appeltje schillen en er meteen een spiraal van maken.

Het evenement is GRATIS te bezoeken en net als het gehele jaar door is ons winkelcentrum zeer gunstig gelegen bij diverse uitvalswegen en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Maar let op de blauwe zones, u mag met een blauwe parkeerschijf maximaal 2 uur gratis parkeren. De Julianabaan is ook per openbaar vervoer goed bereikbaar met tram 2 en bus 23.

Vier met ons het voorjaar tijdens het Voorjaarsfestival in winkelcentrum De Julianabaan, het gezelligste winkelcentrum van Voorburg!

Details

Start

18 mei 2019 - 11:00

Einde

17:00