skip to Main Content
Het Verkoopteam Van Verbakel Mode In Voorburg.
Het Verkoopteam Van Verbakel Mode In Voorburg.
Assortiment Herenmode Van Verbakel Mode In Winkelcentrum De Julianabaan In Voorburg.
De Laatste Damesmode In Winkelcentrum De Julianabaan In Voorburg Bij Verbakel Mode.
Foto Van Het Interieur Bij Familiebedrijf Verbakel Mode Aan Het Koningin Julianaplein 20 In Voorburg.
Verbakel Mode 2 Verbakel Mode 4 Verbakel Mode 3 Verbakel Mode 1

De laatste mode bij Verbakel Mode

Voor de laatste dames- en herenmode van de meest exclusieve merken tegen een betaalbare prijs moet je al sinds begon vorige eeuw zijn bij Verbakel Mode aan het Koningin Julianaplein 20 in Voorburg.

Verbakel Mode werd in 1902 opgericht in Pijnacker door A.J. Verbakel. In 1952 opende zijn zoon J.A.W. Verbakel een 2e vestiging te Voorburg (Herenstraat) waar dames- en herenmode werd gevoerd. Zijn zoon P.J. Verbakel opende in 1967 de huidige locatie op het Koningin Julianaplein 20 te Voorburg in het toen net geopende winkelcentrum De Julianabaan. Sinds 7 jaar zwaait Ellis Holst-Verbakel de scepter over de het familiebedrijf.

Aanvankelijk werd uitsluitend herenmode gevoerd, maar al sinds 1979 kunnen ook dames er uitstekend terecht. Voor hen worden onder meer de merken Bogner, Brax, Marc Aurel, Nice Connection en Luisa Cerano gevoerd. Voor de heren zijn Brax, Eterna, Gant, Hiltl, Alan Paine, Lacoste, Paul & Shark en Eduard Dressler de bekendste merken. Tevens zijn heren bij Verbakel aan het juiste adres voor kostuums, blazers en colberts.
“Wij voeren exclusieve merken die garant staan voor een optimaal draagcomfort en uitstraling”, laat Ellis Holst-Verbakel weten. “Persoonlijke aandacht staat op nummer één. Zowel via internet als in de vestiging kunt u altijd rekenen op het juiste advies en extra inspanning van onze kant in het geval dat u een afwijkende wens heeft en we zorgen te allen tijde voor een correcte afwikkeling.”

Meer informatie:
tel. 070 – 386 49 31
www.verbakel-mode.nl