skip to Main Content
Gezondheidswinkel Ros Aan Het Koningin Julianaplein 2-3 In Winkelcentrum De Julianabaan Te Voorburg.
Gezondheidswinkel Ros Aan Het Koningin Julianaplein 2-3 In Winkelcentrum De Julianabaan Te Voorburg.
Bij Gezondheidswinkel Ros In Winkelcentrum In Voorburg Vindt U Ook Langer Houdbare Levensmiddelen, Waaronder Noten, Chocolade En Honderden Soorten Thee.
Bij Ros In Voorburg Vindt U Een Ruim Assortiment Aan Voedingssupplementen, Homeopathische Middelen En Fytotherapie.
Binnen In Gezondheidswinkel Ros In Winkelcentrum De Julianabaan In Voorburg.
Gezondheidswinkel Ros Is Een Supermarkt Met Biologische (EKO) En Biologische Dynamische Producten.
Ook Natuurlijke Cosmetica En Schoonmaakmiddelen Zijn Bij Gezondheidswinkel Ros In Voorburg Te Vinden.
IMG 1661 IMG 1668 IMG 1670 IMG 1663 IMG 1680 IMG 1666

De enige echte gezondheidswinkel in Voorburg

Voor de enige echte gezondheidswinkel in Voorburg moet je bij Gezondheidswinkel Ros zijn aan het Koningin Julianaplein 2-3 in winkelcentrum De Julianabaan te Voorburg.

Gezondheidswinkel Ros is een supermarkt met biologische (EKO) en biologische dynamische producten. Het assortiment is overweldigend. “We bieden een compleet plaatje”, laat Ton Ros weten. Begin 2018 is de winkel uitgebreid met een versafdeling waardoor het aanbod aan verse producten zeer ruim is.

Van maandag tot en met zaterdag kan men er terecht voor verse biologische aardappels, groenten en fruit, zuivelproducten (melk, boter, kaas en eieren), biologisch gebakken brood van Bakkerij van Westen. Wekelijks zijn er groente- en fruittassen te bestellen en op te halen.

De zaak is aangesloten bij de landelijke organisatie Gezond & Wel.

Daarnaast zijn er ook veel langer houdbare levensmiddelen in de zaak verkrijgbaar, waaronder noten, chocolade en honderden soorten thee. Zelfs biologische wijnen en bieren, natuurlijke cosmetica en schoonmaakmiddelen zijn in de winkel te vinden.

Tevens heeft Ros een ruim assortiment aan voedingssupplementen, homeopathische middelen en fytotherapie. “Mochten we iets niet op voorraad hebben, dan bestellen we het en is het de volgende dag in huis”, aldus Ros.

De medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis van alle producten in de winkel en kunnen de klant van goed advies voorzien. “Sommigen zijn halve dokters”, lacht Ros. “We helpen graag met voedingsadviezen met betrekking tot diëten zoals bijvoorbeeld glutenallergie, zuivelallergie, etc. Ook natuurartsen verwijzen naar ons door voor de juiste homeopathische middelen en voedingssupplementen.”

Informatie
tel. 070-3867400
www.gezondheidswinkelros.nl