Dubbel feest voor Colors@Home Interwabo in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg. Niet alleen bestaat het bedrijf 40 jaar, maar onlangs verhuisde de zaak (binnen het winkelcentrum) ook naar het Koningin Julianaplein 23.

Colors@Home Interwabo is hèt adres voor bijna alle vloerbedekking (tapijt, vinyl, marmoleum, parket, laminaat en PVC), gordijnen en binnen- en buitenzonwering.

“We verkopen het hele pakket voor woninginrichting, met uitzondering van meubelen”, geeft Monique Suijten aan. Zij heeft zelf zo’n 25 jaar ervaring in de branche en haar man Patrick zelfs al bijna 35 jaar. In 2000 hebben zij de bedrijfsvoering van Interwabo overgenomen van Patrick zijn ouders.

De merken vloerbedekking die zij voeren zijn Parade, Desso, Bonaparte, Heuga, Interfloor en de eigen huismerken van Colors@Home. Het belangrijkste merk voor laminaat, is Quick Step. “Daar zijn wij ook Master Installer voor, wat betekent dat je twee jaar extra installatiegarantie krijgt bovenop de gewone garantie”, laat Monique weten. Verder leveren zij marmoleum, vinyl, pvc-stroken en parket van Forbo, Novilon en eigen huismerk Colors@Home.

Voor binnen- en buitenzonwering, vouwgordijnen en horren is de zaak o.a. Luxaflex-dealer. In de nieuwe zaak is daar een hele nieuwe uitgebreide shop voor ingericht.

Alle maten worden ter plaatse opgenomen door Patrick Suijten en alles wordt door eigen medewerkers vakkundig opgehangen/gemonteerd.

Al jaren verzorgt Interwabo ook vloerbedekking en/of raambekleding bij ministeries, scholen, woonzorgcentra en bedrijven; zelfs in de gebouwen van de Tweede Kamer en de gemeente Den Haag.

Meer informatie:
070 – 319 2466
www.interwabo.nl