skip to Main Content
Colors@Home Interwabo In Voorburg Bestaat 40 Jaar
Colors@Home Interwabo In Voorburg Bestaat 40 Jaar
Oude Foto Van De Oprichten Van Interwabo Cok Suijten
Foto Van Pand Interwabo Vroeger
Het Pand Van Colors@Home Interwabo In Winkelcentrum De Julianabaan In Voorburg
Een Deel Van Het Assortiment Van Interwabo
Interwabo 1 Interwabo 2 Interwabo 3 Interwabo 4 Interwabo 5

Colors@Home Interwabo, al 40 jaar uw woonspecialist!

In maart 1979 besluit Cok Suijten om zijn toenmalige werkgever te verlaten om, samen met zijn vrouw Greet, een eigen bedrijf op te richten; INTERieur, WAnden en BOuw…. Hij start een samenwerking met een schildersbedrijf in Den Haag en het eerste winkelpand wordt geopend in de Lekstraat in Den Haag. Na verloop van jaren bestaat de klantenkring uit een groot aantal bedrijven, zoals Shell, Gemeentelijke Sociale Dienst, diverse scholen en het Vredespaleis.

In 1985 komt Patrick bij zijn vader werken en begint op de werkvloer als leerling-stoffeerder. In 1990 wordt het pand in de Lekstraat verlaten en een nieuwe winkel wordt geopend aan de Geestbrugweg in Rijswijk. De particuliere klant komt door deze winkel meer in contact met Interwabo. Het is een goede combinatie qua werkzaamheden; grotere werkzaamheden bij bedrijven en het mooie, fijne werk bij de particulieren. Deze combinatie wordt tot op de dag van vandaag nog gehanteerd, met altijd kwaliteit en service hoog in het vaandel!

Na 15 jaar wordt de winkel aan de Geestbrugweg ingeruild voor een winkel aan de Koningin Julianalaan 316 in Voorburg (zig-zag gedeelte in winkelcentrum De Julianabaan). In deze winkel worden de klanten gastvrij ontvangen door Monique, de vrouw van Patrick. Een bestaande woning opknappen cq restylen of een geheel nieuwe inrichting in uw (nieuwe) woning; geen probleem, alles is mogelijk bij Colors@Home Interwabo…. U kunt de auto gratis parkeren (blauwe schijf) bij ons voor de deur. We hebben een grote collectie in onze winkel, oa bestaande uit laminaat, tapijt, vinyl, marmoleum(click), vitrage, rol-, vouw- en overgordijnen, lamellen enz. Maar ook voor gordijnrails, incl. bochten buigen in bijv. een erkervorm, bent u bij Colors@Home Interwabo aan het juiste adres.

Gisteren hebben we onze verjaardag gevierd met een hapje en drankje, maar voor u is het een heel jaar feest! Dit jaar zijn er diverse acties bij Colors@Home Interwabo en de eerste spetterende jubileumactie vind u hieronder. Houdt deze krant en onze Facebookpagina dus in de gaten voor nog meer mooie aanbiedingen.

Tot ziens bij Colors@Home Interwabo, de koffie staat klaar….!!

Gratis parkeren bij Koningin Julianalaan 316 in Voorburg

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag; 10.00-17.00 uur.