skip to Main Content
Het Verkiezingsprogramma Van CDA Werd In Het Bijzijn Van Landelijk Kopstuk Sybrand Buma Gepresenteerd (foto: Ap De Heus).
Het Verkiezingsprogramma Van CDA Werd In Het Bijzijn Van Landelijk Kopstuk Sybrand Buma Gepresenteerd (foto: Ap De Heus).
Jos Zuijdwijk (rechts), Voorzitter Van De Winkeliersvereniging Koningin Julianabaan, Nam Het CDA-verkiezingsprogramma In Ontvangst
CDA Programma 1 CDA Programma 2

CDA presenteert verkiezingsprogramma

Het CDA heeft afgelopen zaterdag 27 januari 2018 in winkelcentrum De Julianabaan haar verkiezingsprogramma gepresenteerd aan inwoners en ondernemers van Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Lijsttrekker Juliette Bouw: “Het moet anders en beter”.

Bouw: “Elke week krijgen we foto’s doorgestuurd van stapels puin rondom containers. Wat ons betreft wordt het vuil weer elke week opgehaald. Ook maken we de horizon voor inwoners weer vrij: de windmolen moet wat ons betreft verdwijnen. Datzelfde geldt voor de verkeersinfarcten: Met oog op de komst van de Mall of the Netherlands zorgen we dat elke Leidschendam en Voorburg gewoon hun wijk uit kan en thuis kan parkeren.”

Het opgestelde programma is het resultaat van de luistersessies die het CDA de afgelopen 18 maanden hield in de wijken in Leidschendam, Voorburg en in Stompwijk. Hierin konden betrokken inwoners mede bepalen wat er in het programma komt. Daarnaast organiseerde het CDA diverse inspraakavonden voor het maatschappelijk middenveld. “Hierdoor hebben we tot op wijkniveau een haarfijn beeld van wat er speelt. We hebben goed naar onze inwoners geluisterd en met dit verkiezingsprogramma laten we zien dat het wat ons betreft anders en beter moet”, aldus Juliette Bouw. Het verkiezingsprogramma is, in het bijzijn van Sybrand Buma, in ontvangst genomen door inwoners uit Leidschendam-Voorburg die de afgelopen 18 maanden input leverden voor het programma en aan Jos Zuijdwijk, voorzitter van de winkeliersvereniging Koningin Julianabaan. “Als ondernemers zijn we ontzettend blij met de inzet van het CDA, net als andere partijen, voor een schone gemeente en een levendig ondernemersklimaat in alle winkelcentra”, aldus Zuijdwijk.

Het verkiezingsprogramma is, in het bijzijn van landelijk kopstuk Sybrand Buma gepresenteerd (foto: Ap de Heus).
Jos Zuijdwijk, voorzitter van de winkeliersvereniging Winkelcentrum De Julianabaan, nam het programma in ontvangst (foto: Ap de Heus).