skip to Main Content
ByDerma
ByDerma
Screenshot 2016 06 20 10 54 20
ByDerma 02
ByDerma Screenshot 2016 06 20 10 54 20 ByDerma 02

Byderma: Shinen van top tot teen

Beautycenter Byderma aan het Koningin Julianaplein 12 in Voorburg biedt de allerbeste verzorging voor gezicht en lichaam. “Je kunt bij ons terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, fysiotherapie, permanente make-up, wimperextensions, wimperlift, dryneedling, echografie, manicure, gelpolish, pedicure en elektrisch ontharen”, vertelt Desi, huidtherapeut en schoonheidsspecialiste met meer dan vijfentwintig jaar ervaring. “Voor elk vakgebied hebben wij ook een eigen specialist en allemaal volledig gecertificeerd.” Gewerkt wordt met onder andere het Franse merk Sothys. “Sothys staat al meer dan tachtig jaar garant voor topkwaliteit, maar het heeft niet de hoge prijzen van grote commerciële merken”, aldus Desi.

Daarnaast heeft Byderma exclusief voor haar cliënten een unieke crème ontwikkeld: Botuline solution. Deze crème verfijnt expressielijnen en verminderd de gelaatstrekken. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt zodat de huid volumineus wordt, zo krijgt de huid een jeugdigere uitstraling. Verder is Cosmetique Totale regelmatig in de zaak aanwezig, dé meest vooruitstrevende medisch specialist op het gebied van huidtherapie. Een kennismakingsconsult is altijd gratis en vrijblijvend.

Dochter Deya is gespecialiseerd in permanente make-up. Zij kan je ogen laten stralen, lippen intens laten kleuren en wenkbrauwen perfect shapen. Dochter Tanita voltooit momenteel haar opleiding en wil daarna doorstuderen voor esthetisch chirurg. Daarnaast is ze wimperexpert: Het persoonlijke contact met de klanten is voor alle drie erg belangrijk. Hun moeder Desi, is trots: ze heeft het familiebedrijf waar ze op hoopte. “We vullen elkaar perfect aan”, zegt ze.

Meer informatie
tel. 070-4061836
www.byderma.nl