skip to Main Content
Het Team Van Brood- En Banketbakkerij Klink In Voorburg.
Het Team Van Brood- En Banketbakkerij Klink In Voorburg.
Brood- En Banketbakkerij Klink In Winkelcentrum De Julianabaan In Voorburg
Een Klant Bestelt Heerlijke Verse Taarten En Gebakjes Bij Bakkerij Klink In Voorburg.
Vers Brood Bij Brood- En Banketbakkerij Klink In Voorburg.
De Klanten Worden Altijd Persoonlijk Geholpen Bij Bakkerij Klink
Brood, Bolletjes, Koekjes En Cake, Chocolade, Taart En Gebak En Snacks; Het Komt Allemaal Uit Eigen Bakkerij Van Klink Aan De Koningin Julianalaan In Voorburg.
Bakker Klink 4 Team Bakker Klink 3 Gevel Bakker Klink 6 Klant Bakker Klink 1 Brood Bakker Klink 5 Winkel Bakker Klink 2 Choco

Brood- en Banketbakkerij Klink sinds 1795

De winkel van Bakker Klink aan de Koningin Julianalaan in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg is slechts een van de zes winkels van Brood- en Banketbakker Klink, waarvan zich er vier in Voorburg en twee in Den Haag bevinden.

Ooit in 1795 begonnen in de Voorburgse Herenstraat, is dat nog steeds de locatie waar in de bakkerij achter de winkel brood en banket wordt vervaardigd door een team van twaalf bakkers. “En nog altijd op een traditionele ambachtelijke wijze”, benadrukt Suzanne Bays, sinds 10 jaar eigenares van het bedrijf. De andere winkels van Klink in Voorburg, naast de vestigingen in de Herenstraat en De Julianabaan, bevinden zich aan de Van Arembergelaan en de Klaverweide.

In de winkel in De Julianabaan vindt men een uitgebreide keuze aan verse broden waaronder verschillende desembroden en speltbroden. Bovendien elke dag verse taarten en gebakjes om speciale momenten extra bijzonder te maken. En uiteraard allerlei andere lekkernijen, toegespitst op het seizoen en/of feestdagen.

Brood, bolletjes, koekjes en cake, chocolade, taart en gebak en snacks; het komt allemaal uit eigen bakkerij. Het brood wordt iedere morgen warm aangevoerd en in de winkels verkocht. “Bij ons geen diepvries; alles is vers bereid met pure en verse ingrediënten en zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen”, voegt Suzanne toe.

Ook in de winkel in De Julianabaan wordt de hele dag door van alles vers afgebakken in de eigen oven. “Maar het deeg wordt uiteraard door onze eigen bakkerij geleverd”, aldus Suzanne.

Meer informatie:
www.bakkerklink.nl
tel. 070 – 387 6494