skip to Main Content
Het Team Van Brood- En Banketbakkerij Klink In Winkelcentrum De Julianabaan
Het Team Van Brood- En Banketbakkerij Klink In Winkelcentrum De Julianabaan
Een Klant Wordt Vriendelijk Geholpen Bij Bakkerij Klink In Winkelcentrum De Julianabaan
Bakker Klink In Winkelcentrum De Julianabaan In Voorburg
In De Bakkerij Van Brood- En Banketbakkerij Klink In Voorburg Wordt Allerlei Lekkernij Bereid
Klink 1 Klink 4 Klink 3 Klink 2

Brood- en Banketbakkerij Klink sinds 1795

De winkel van Bakker Klink aan de Koningin Julianalaan in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg is slechts een van de zes winkels van Brood- en Banketbakker Klink, waarvan zich er vier in Voorburg en twee in Den Haag bevinden.

Ooit in 1795 begonnen in de Voorburgse Herenstraat, waar nu na bijna 225 jaar nog steeds op dezelfde locatie op traditionele wijze brood en banket wordt bereid door 12 enthousiaste vakmensen. De andere winkels van Klink in Voorburg, naast de vestigingen in de Herenstraat en De Julianabaan, bevinden zich aan de Van Arembergelaan en de Klaverweide.

Brood, bolletjes, koekjes en cake, chocolade, taart en gebak en snacks; het komt allemaal uit eigen bakkerij. Het brood wordt iedere morgen warm aangevoerd en in de winkels verkocht. Ook in de winkel in De Julianabaan wordt de hele dag door van alles afgebakken in de eigen oven. Denk dan bijvoorbeeld aan saucijzenbroodjes of gevulde koeken. Verser kan dus niet.

In de winkel in De Julianabaan vindt men een uitgebreide keuze aan verse broden waaronder verschillende desembroden en speltbroden. Bovendien elke dag verse taarten en gebakjes om speciale momenten extra bijzonder te maken. En natuurlijk zijn er de Burgtjes, de echte Voorburgse koekjes, verkrijgbaar.

Wist u overigens dat er iedere dag wel iets te proeven is? Sandra en haar team staan voor u klaar. Tot snel!

Meer informatie:
Bakkerklink.nl
tel. 070 – 3876494