skip to Main Content
Het Team Van De Street One Winkel In Winkelcentrum De Julianabaan.
Het Team Van De Street One Winkel In Winkelcentrum De Julianabaan.
Modezaak Steet One In Winkelcentrum De Julianabaan Voorburg.
Uitgebreide Jeans Collectie Bij De Winkel Van Street One In Voorburg.
Een Klant Wordt Vriendelijk Geholpen Bij Street One In Voorburg.
De Medewerkers Van Steet One In Winkelcentrum De Julianabaan.
Steet One 5 Steet One 1 Steet One 4 Steet One 2 Steet One 3

Betaalbare kleding voor de modebewuste vrouw

Street One is sinds 2007 gevestigd op een toplocatie aan Koningin Julianalaan 263B (aan het pleintje bij de Albert Heijn) in winkelcentrum De Julianabaan te Voorburg. De winkel is met zo’n 180 m2 lekker ruim en is in 2017 nog helemaal gerenoveerd.

Bij Street One vind je leuke en gevarieerde mode voor vrouwen en must-have basics van T-shirt, tops en blouses tot en met gebreide- en sweatshirts, rokken en jurken, maar ook jeans en broeken. Blazers en jassen maken het aanbod compleet. Daarnaast zijn er passende accessoires verkrijgbaar.

In de zaak kun je terecht voor damesmode van maat 34 t/m maat 44. “Doordat alle kleding van het label Street One is, kun je het prima met elkaar combineren”, aldus inkoopster Joyce van der Geest. “De kleding heeft een uitstekende pasvorm en kwaliteit én is zeer betaalbaar met prijzen vanaf 9 euro voor een topje tot maximaal 179 euro voor een jas.”

De collectie wijzigt maandelijks en iedere dag komt er wel iets nieuws binnen. “De collectie wordt bij Street One afgestemd op de vraag van de klant en ook het weer speelt mee. Als het in september nog goed weer is, kun je bij ons bermuda’s kopen en als het in het maart koud is, hebben wij nog truien”, aldus Joyce. “We geloven verder in een persoonlijke benadering en onze medewerksters kunnen de klant uitstekend van advies voorzien.”

Street One heeft bovendien een eigen spaarsysteem. Bij iedere aankoop spaar je 5% over je aankoopbedrag.

Meer informatie:
www.facebook.com/Streetonevoorburg
tel. 070-3867124