skip to Main Content
De Bezorgbrommers Staan Klaar Bij De Beren Bezorgrestaurant Op De Julianabaan In Voorburg.
De Bezorgbrommers Staan Klaar Bij De Beren Bezorgrestaurant Op De Julianabaan In Voorburg.
De Open Keuken Van De Beren In Voorburg
De Beren Bezorgrestaurant In Winkelcentrum De Julianabaan Voorburg.
Een Medewerkster Van De Beren In Winkelcentrum De Julianabaan Voorburg Neemt Een Bestelling Op.
Bezorgrestaurant De Beren In Voorburg Van Buitenaf Gefotografeerd.
Kip Aan Het Spit Bij De Beren In Voorburg.
Beren 1 Beren 2 Beren 4 Beren 3 Beren 5 Beren 8

Berelekker eten bestellen bij De Beren

De Beren Bezorgrestaurants staat bekend om zijn berelekkere spareribs en saté, maar ook voor een botermalse biefstuk of gezonde maaltijdsalade draait De Beren zijn pootjes niet om.

Bij De Beren geniet men al meer dan 30 jaar van heerlijke vlees-, kip en visgerechten die vakkundig bereid worden. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote horecaketen. Inmiddels zijn er meer dan 50 restaurants en bezorgrestaurants onder één naam: De Beren, waaronder het bezorgrestaurant aan het Koningin Julianaplein 10B in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg.

Succesnummers van De Beren zijn niet alleen spareribs en saté, maar ook de (Black Angus) hamburgers, de Berenburger van kip- , of rundvlees, chicken wings, kipnuggets, kipschnitzels, kipfilet, biefstuk, varkenshaas en verschillende salades. Bovendien worden, afhankelijk van het seizoen, ook regelmatig nieuwe gerechten toegevoegd en zijn er vaak leuke acties. Er zijn royale menu’s, maar ook budgetmenu’s voor nog geen 8 euro. Voor wie geen vlees wil eten is er de groentetriangel, de veggieburger of zalmfilet. Kinderen kunnen kiezen uit menu’s met frites en appelmoes en naar keuze een kroket, frikandel, kipnuggets, kipfilet, of kipschnitzel (kipfilet). Alles wordt geserveerd met frites en allerlei sauzen naar keuze.

Vooraf bestel je lekker knapperig breekbrood met kruidenboter of meloen met ham en achteraf een mousse, een berelekker ijsje, of chocolate chip cookies. Ook kun je frisdrank of wijn voor bij het eten mee bestellen.

Het lekkerste eten bestel je online bij De Beren Bezorgrestaurant op De Julianabaan in Voorburg via www.beren.nl of via de app. Laat het bezorgen, of kom het afhalen!

Informatie:
tel. 070-2211130
www.beren.nl