skip to Main Content
AH Adopteert Parkeergarage

Albert Heijn adopteert parkeergarage

Albert Heijn in winkelcentrum De Julianabaan heeft de Corbulo parkeergarage aan de Koningin Julianalaan opgeknapt en geadopteerd. Dat betekent dat de AH het onderhoud gaat verzorgen van de parkeergarage, die met name in het weekend druk gebruikt wordt.

“We hebben alles schoon laten maken, gezorgd voor nieuwe bebording, prullenbakken en een duidelijke blauwe route naar de uitgang; allemaal in de Albert Heijn-look en feel”, aldus supermarktmanager Willem Wenkenbach. Je kunt gewoon met je winkelwagen naar de parkeergarage lopen en die daar laten staan bij de speciale opstelplaats. Binnenkort wordt bovendien (door een andere partij) gezorgd voor nieuwe LED-verlichting. “En vergeet niet dat parkeren er twee uur lang gratis is”, voegt Wenkenbach toe. “Wel moet je een parkeerschijf achter je voorruit leggen, maar die is eventueel ook nog bij ons verkrijgbaar.”

Wenkenbach is er een paar jaar mee bezig geweest, maar nu is het dan toch eindelijk voor elkaar. Hij heeft het nog net meegemaakt, want na ruim viereneenhalf jaar gaat hij weg als supermarktmanager bij de Albert Heijn in winkelcentrum De Julianabaan. “Ik ga naar een andere supermarkt van Albert Heijn in Wateringen. Zie het maar als een soort afscheidscadeautje”, lacht Wenkenbach. De nieuwe manager van de Voorburgse AH wordt Javaid Brandenburg.

FOTO: Supermarktmanager Willem Wenkenbach bij de Corbulo garage die een Albert Heijn-look & feel gekregen heeft (foto/tekst: Dick Janssen).